BME-VBK Mentor Kör

Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar - Mentor Kör

mentorlogó

BME-VBK Mentor Kör

--------------------------
A Mentor Kör támogatója:

--------------------------

Az oldal látogatóinak száma
2010. július 28. óta:


Online Count
--------------------------
Matematika és fizika interaktív gyakorlófelület

BME-VBK Mentor Kör

.:: Vezetőség ::.


Kovács Márk
Elnök

+36302400777
kovacs.mark@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Márk vagyok, gyógyszervegyész-mérnök MSc hallgató, 2014. óta a Kör tagja. Ebben az évben még tankörvezetőként tevékenykedtem. Később bekerültem a vezetőségbe, majd 2017. februárjában az a megtiszteltetés ért, hogy a Kör vezetőjévé választottak, úgyhogy azóta elnökként tevékenykedem. Amióta felvettek az egyetemre, csatlakozni szerettem volna a Körhöz, mert úgy vélem, hogy nagyon fontos, amit a mentorok csinálnak. Ez a véleményem azóta sem változott meg. Ezen kívül jó dolog egy ilyen társaság részének lenni.

Szabadidőm nem sok van, ugyanis kézilabdázom az egyetem mellett, de ha bármilyen kérdésetek van megtaláltok a koliban, vagy elekronikus úton, igyekszem minél hamarabb válaszolni.


Varga Soma
Gazdasági referens

+36203930890
varga.soma96@gmail.com

Sziasztok!

Soma vagyok, harmadéves biomérnök hallgató. 2017. őszén lettem vezetőségi tag, azóta gazdasági referensként tevékenykedem. Emellett igyekszem időm és lehetőségeim függvényében kirándulások és mikroprogramok szervezésével fellendíteni a Kör közösségi életét. Örömömre szolgál, hogy egy ilyen jól működő, vidám csapat tagja lehetek.

Mindennemű kérdésre szívesen válaszolok, akár e-mailben, akár telefonon, akár személyesen bátran keressetek ! :)


Juhász Enikő Titanilla
HR-referens

+36204773054
juhasz.eniko@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Enikő vagyok, harmadéves vegyészmérnök hallgató. 2016-ban lettem a Kör tagja, 2017 októberében pedig bekerültem a Vezetőségbe, ahol a HR-referensi pozíciót töltöm be azóta is.

Gólyaként még az egyetemi életbe való csöppenésünk előtt ott termettek mellettünk a mentoraink és mindenben segítettek nekünk illetve közösséggé kovácsolták a tankörünket. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék a Kör tagjává válni és a következő években már személyesen fogadni a frissen felvetteket. Két év távlatából visszanézve úgy gondolom, hogy ez volt az egyik legjobb döntésem valaha, ugyanis amellett hogy rengeteg tapasztalatot szereztem egy rendkívül összetartó társaság részéve váltam.

Bármilyen kérdés merül fel bennetek, nyugodtan keressetek meg!


Müller Márta
Rendezvényszervezői referens

+36204878884
muller.marta@mentorvbk.hu

Sziasztok Márti vagyok harmadéves vegyészmérnök hallgató.
2018 óta én töltöm be a vezetőség Rendezvényszervezői referens pozícióját és tavaly két mentortársammal együtt gólyahét főszervező voltam. Több kirándulás és mikroprogram szervezésében részt vettem már szóval ha szervezéssel kapcsolatos kérdésetek van keresettel bátran. Illetve ha bármivel kapcsolatban kérdésetek van vagy segítségre van szükségetek akkor írjatok nyugodtan a muller.marta@mentorvbk.hu email címre.


Kmetykó Dávid
Adminisztrációs referens

+36204372550
kmetyko.david@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Dávid vagyok, de a mindenki csak Kmetyinek hív. Friss gyógyszervegyész-mérnök mesterképzéses hallgató vagyok, a Körbe 2015-ben léptem be. A kezdetektől fogva tetszett a Mentor Kör és hamar eldöntöttem, hogy ez a nekem való, ide szeretnék jelentkezni. Három év után látom, hogy jól választottam, mert egy nagyon összetartó és családias közegbe csöppentem bele. Emellett nagyon fontos számomra az is, hogy segítsek eligazodni az elsőéveseknek egyetemi éveik kezdetén.
Köri tagságom alatt vezettem tankört, valamint szerveztem kisebb-nagyobb programokat is. Ezek után döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam vezetőségi tagként, sikerült bekerülnöm és azóta én vagyok a Kör Adminisztrációs Referense.

Bármilyen kérdésetek van nyugodtan keressetek email-ben, telefonon vagy személyesen. :)BME-VBK Mentor Kör

Belépés tagok számára

Webmail

Adatbázis

--------------------------   

--------------------------
Az egyetem térképe
--------------------------

A tanév időbeosztása
--------------------------

--------------------------

 BME-VBK Mentor Kör

bme

A BME-VBK Mentor Kör hivatalos honlapja. 2009-2014 © Minden jog fenntartva.

Levél a Mentor Körnek | Levél a szerkesztőnek | Elérhetőség | Öntevékeny kör | Facebook
Elnök: Kovács Márk
www.mentorvbk.hu